Κυριακή

«ΤΟΚ ΤΟΚ» στο Θέατρο ΗΒΗ

Τι γίνεται όταν 6 άτομα στο σαλονάκι διάσημου ψυχολόγου, αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους group therapy; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο θέατρο Ήβη και την κωμωδία «ΤΟC ΤΟC» του Laurent Baffie, σε σκηνοθεσία Κ. Σπυρόπουλου. Εισιτήριο εισόδου, 12€/άτομο!
Δείτε εδώ λεπτομέρειες για την παράσταση '''ΤΟΚ ΤΟΚ" και για τα εκπτωτικά εισητήρια
Περιλαμβάνει:
Εισιτήριο γενικής εισόδου, για την ξεκαρδιστική παράσταση «TOC TOC» του Laurent Baffie, σε σκηνοθεσία Κ. Σπυρόπουλου, στο θέατρο ΗΒΗ.
Διάρκεια έργου: 120΄ λεπτά.
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 20:00
ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΩΣ 04/05/2014.
Μετά την τεράστια επιτυχία του «Ο Παππούς έχει πίεση», που για δύο χρόνια το θεατρόφιλο κοινό έβλεπε και ξανάβλεπε, το Θέατρο ΗΒΗ και η Κάππα Σίγμα productions, ετοιμάζουν μια ακόμη τρελή, ξεκαρδιστική κωμωδία: το «ΤΟC ΤΟC» του Laurent Baffie.
Τους πρωταγωνιστές Κώστα Σπυρόπουλο, Χρήστο Βαλαβανίδη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θωμαίδα Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Ορφέα Παπαδόπουλο και… τον εαυτό του, σκηνοθετεί ο Κώστας Σπυρόπουλος.
Αυτή την φορά, οι ασθένειες είναι… ψυχογενείς. Έξι άτομα περιμένουν στο σαλονάκι ενός διάσημου ψυχολόγου, όλοι τους με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές:
Ο Φώτης, ένας ηλικιωμένος κύριος που βωμολοχεί ασύστολα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να μιλήσει, γιατί πάσχει από το σύνδρομο Gilles de la Tourette.
Ο Βασίλης, ένας ταξιτζής που πάσχει από αριθμομανία και μανία συγκέντρωσης αντικειμένων.
Η Νίτσα, που πάσχει από μικροβιοφοβία και τρέμει όλες τις ασθένειες.
Η Μαρία, θεούσα, με συμπτώματα πολλαπλής προσωπικότητας και τικ της επαλήθευσης.
Η Λίλη, που επαναλαμβάνει κάθε της έκφραση δυο φορές. Ή και τρεις!
Ο Μπάμπης: εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Και δεν περπατάει πάνω στις γραμμές.
Πάσχουν και από άλλα – τα βασικά αναφέρουμε εδώ…
Η ώρα περνάει, ο γιατρός καθυστερεί γιατί λείπει εκτός Αθηνών, και οι ασθενείς γνωρίζονται λίγο λίγο και αποφασίζουν να κάνουν μόνοι τους group therapy! Το τι γίνεται από κει και μετά, δεν περιγράφεται… Το ξέφρενο γέλιο ξορκίζει τις νευρώσεις όλων μας και η τελική ανατροπή κλείνει πονηρά το μάτι σε όσους αμφισβητούν την ψυχολογία…
Το έργο «ΤΟC TOC» του πολυτάλαντου Laurent Baffie (όπου ΤΟC είναι η συντομογραφία της έκφρασης «Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή» στα γαλλικά, Τrouble Obsessionnel Compulsif,) ανέβηκε για πρώτη φορά το 2005. Γνώρισε τεράστια επιτυχία για τρία χρόνια στο théâtre du Palais Royal à Paris, αλλά και όπου αλλού ανέβηκε: στον Καναδά, στο Βέλγιο, στην Ισπανία, στην Αργεντινή, στην Βραζιλία.
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σπυρόπουλος, Χρήστος Βαλαβανίδης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Ορφέας Παπαδόπουλος
Κείμενο: Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Παραγωγή: Κάππα Σίγμα productions


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου