Πέμπτη

Stand-Up Comedy «ΚΡΟΙΣΟΙ» στη σκηνή του Θεάτρου «Χώρος Τέχνης Ασωμάτων»


Μόνο 10€ για την είσοδο (2) ατόμων, στην Stand-Up Comedy «ΚΡΟΙΣΟΙ» του Στέφανου Λαοπόδη, μια κωμωδία που πραγματεύεται την καθημερινή ζωή των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή όπως διαμορφώνεται από τις κοινωνικο-υστερικές συνθήκες στην εποχή της μετα-μεταπολίτευσης, ζωντανεύει στην σκηνή του Θεάτρου «Χώρος Τέχνης Ασωμάτων» στο Θησείο, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού!!

δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την Stand-Up Comedy «ΚΡΟΙΣΟΙ»και αγοράστε το εκπτωτικό κουπόνι 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΟΠΟΔΗΣ - "ΚΡΟΙΣΟΙ"
STAND-UP COMEDY - κείμενο, ερμηνεία: Στέφανος Λαοπόδης
στο Θέατρο @Χώρος Τέχνης Ασωμάτων

Λόγω μεγάλης προσέλευσης οι παραστάσεις συνεχίζονται!

Η κωμωδία “ΚΡΟΙΣΟΙ” πραγματεύεται την καθημερινή ζωή των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή όπως διαμορφώνεται από τις κοινωνικο-υστερικές συνθήκες στην εποχή της μετα-μεταπολίτευσης. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην επίδραση που προκαλεί στην αειθαλή ελληνική ψυχοσύνθεση, η διεθνής οικονομική συγκυρία σε συνδυασμό με την έξοχη πολιτικο-οικονομική διαχείριση του τόπου τις τελευταίες δεκαετίες. Η παράσταση ψυχαγωγεί και τέρπει, εστιάζοντας με χάρη και γλαφυρότητα, σε μια σκιερή ιστορική στιγμή ανάμεσα σε ένα ένδοξο παρελθόν και ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Στέφανος Λαοπόδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε και εργάστηκε με το ζόρι. Διαθέτει ένα φαντασμαγορικό καλειδοσκόπιο εργασιακών εμπειριών και προσωπικών βιωμάτων που τον οδήγησε αναπόφευκτα στην κωμωδία. Έχει παίξει στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο ενώ παράλληλα ανεβάζει stand-up comedy shows που γράφει και ερμηνεύει ο ίδιος.

Ήμερες & Ώρες Παραστάσεων10, 24 Απριλίου & 1, 8, 15, 22, 29 Μαΐου 2014 στις 21:30

Διάρκεια Παράστασης: 100 λεπτά


δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την Stand-Up Comedy «ΚΡΟΙΣΟΙ»και αγοράστε το εκπτωτικό κουπόνι Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου