Δευτέρα

"ΚΑΜΠΑΡΕ ... ΕΛΛΑΣ", Θέατρο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ


7€ για την είσοδο ενός ατόμου στην επιθεώρηση ΚΑΜΠΑΡΕ ... ΕΛΛΑΣ, που έχει γέλιο μέχρι δακρύων! Μία προσφορά από το Θέατρο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ, στην Αθήνα, αρχικής αξίας 15€!



Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • 7€ για την είσοδο ενός ατόμου στην επιθεώρηση ΚΑΜΠΑΡΕ ... ΕΛΛΑΣ, που έχει γέλιο μέχρι δακρύων.


Υπόθεση του έργου :
Μία επιθεώρηση που ανέβαινει στα κλασικά πρότυπα της παλιάς καλής επιθεώρησης, με νούμερα και κωμικά σκετς που βγάζουν άφθονο γέλιο, σατιρίζοντας τα σημερινά πολιτικά τεκταινόμενα και όχι μόνο, καθώς και τα ποβλήματα που περνάμε.
Ένα ατόφιο λαικό θέαμα, που βλέποντας το, κατανοείς και από που ακριβώς προήλθαν όλα  τα μετέπειτα, τηλεοπτικά κυρίως κλισέ. Ένα αγνό και αθώο είδος θεάτρου, κομμάτι και αυτό ενός λαικού νεοελληνικού πολιτισμού που περιθωριοποιήθηκε μέσα στα χρόνια και εκχυδαΐστηκε.
Η Βιολετέρα (νούμερο του Κώστα Πρετεντέρη που πρωτόπαιξε η Γεωργία Βασιλειάδου το 1960), ο Μπεκρής του Κυριάκου και του Μακρή, Τα μπουλούκια του Μίμη Τραιφόρου το Ελλάς Ηρώων Χώρα του Γεώργιου Σουρή, μπλεγμένα με σύγχρονα κομμάτια που σατιρίζουν την Μέρκελ και την σημερινή κατάσταση του Έλληνα!

Σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης
Μουσική: Άκης Φλωρεντής
Σκηνικό: Χάρης Σεπεντζής
Κοστούμια: Γιοβάννα Πρασίνου
Χορογραφίες: Σίμων Πάτροκλος
Βοηθός χορογράφου: Erella Meram

Παίζουν: Μανώλης Δεστούνης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Γι'αννης Κωσταράς, Πολυτίμη Καλομοίρη, Ανδριάννα Ρωμανού, Στέλλα Σειραγάκη και η Άννα Μαρία Βιδάλη.
Ημέρες Παραστάσεων: Σάββατο 18:30 & Κυριακή 19:00.
Διάρκεια: 100'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου