Πέμπτη

"Άντε ψυχούλα μου, σκότωσέ με!" στο θέατρο Ελεύθερη Έκφραση


5€ για είσοδο ενός (1) ατόμου στην κωμική παράσταση Άντε ψυχούλα μου, σκότωσέ με!, μία εκπληκτική κωμωδία καταστάσεων σε σκηνοθεσία της Ελένης Γερασιμίδου, στο θέατρο Ελεύθερη Έκφραση στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 10€ - Έκπτωση 50%!!

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για την παράσταση ''Άντε ψυχούλα μου, σκότωσέ με" και για τα εκπτωτικά εισητήρια





  • Η Ελένη Γερασιμίδου σκηνοθετεί την κωμωδία του Τούρκου συγγραφέα Αζίζ Νεσίν, «Άντε ψυχούλα μου, σκότωσέ με!» στο θέατρο ''Ελεύθερη Έκφραση''!!
  • Τι πρόκειται να συμβεί όταν δυο μοναχικές γυναίκες στην Κωνσταντινούπολη, πληροφορούνται την ύπαρξη ενός μανιακού βιαστή & δολοφόνου; Ο πολυβραβευμένος συγγραφέας Αζίζ Νεσίν, με το ιδιαίτερο χιούμορ του, μιλά για την απώλεια και τη μοναξιά, τη θύμηση και τη μνήμη, αλλά κυρίως για τη λαχτάρα του έρωταπου κυριαρχεί στην καθημερινότητα και τη ζωή των δυο γυναικών την ώρα που πάνω από την Κωνσταντινούπολη πλανάται ο τρόμος για την ύπαρξη ενός διεστραμμένου σεξιστή δολοφόνου, ο οποίος στραγγαλίζει μοναχικές γυναίκες.
  • Το χιούμορ και ο υπόγειος σαρκασμός εναλλάσσονται ταχύτατα όπως και οι διάλογοι, οι οποίοι αποκαλύπτουν αλήθειες, ψέματα και φαντασιώσεις, ενώ η έκφραση τρυφερότητας εναλλάσσεται με την ωμότητα των ανθρώπινων ενστίκτων!
  • Συντελεστές παράστασης:
    - Συγγραφέας: Αζίζ Νεσίν
    - Μετάφραση: Παναγιώτης Αμπατζής
    - Σκηνοθεσία: Ελένη Γερασιμίδου
    - Σκηνικά - Κοστούμια: Κώστας Βελινόπουλος
    - Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
    - Μουσική: Επιλογή από γνωστά, ανατολίτικα τραγούδια
    - Ερμηνεύουν: Μαίρη Ιγγλέση, Γιάννης Τσιώμου και Τζένη Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου