Πέμπτη

Caveman με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη προσφορά με 10 ευρώ


Caveman ή "Ο άνθρωπος των σπηλαίων" είναι ένα θεατρικό έργο του Rob Becker το οποίο διαπραγματεύεται την αιώνια μάχη μεταξύ των 2 φύλων με μια πολύ μεγάλη
παγκόσμια επιτυχία
 Στην Ελλάδα γνωρίζει επίσης τεράστια επιτύχια τα τελευταία χρόνια με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας!

Η παράσταση caveman αποτελεί έναν απολαυστικό μονόλογο πάνω στη σκηνή, ενός άντρα που τον έδιωξε η γυναίκα από το σπίτι μετά από τσακωμό με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε απεγνωσμένη κατάσταση

Εκείνες τις πρώτες κρίσιμες στιγμές λοιπόν της αποπομπής του επιστρατεύεται ο "Caveman" που εκτός από μια ευκαιρία εκτόνωσης του θυμού και της οργής ίσως να αποτελέσει μια πράξη συνειδητοποίησης της αρχέγονης μάχης των 2 φύλων!

Ο Caveman καταφέρνει να ιντριγκάρει,να προβληματίσει και στο τέλος  να ενώσει τη διαφορετικότητα των 2 φύλων και αδιαμφισβήτητα αυτη είναι η μεγάλη του επιτυχία!

Όλα αυτά βέβαια διανθισμένα με μια απολαυστική ερμηνεία γεμάτη χιούμορ του Βλαδίμηρου ΚυριακίδηΗ παράσταση παίζεται στο Θέατρο Coronet στο Παγκράτι  και η τιμή του εισητηρίου είναι 15 ευρώ το άτομο!
Εμείς σας έχουμε εξασφαλίσει εισητήρια προσφοράς με μόλις 10 ευρώ το άτομο
Προλάβετε να τα αγοράσετε πριν λήξει η προσφορά!
Δειτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση Caveman με εκπτωτικά εισητήρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου